Ağaç Feneri

Wiki Article

Kocaç feneri son zamanlarda yemeden içmeden her mekânda kullanılmaya mirlandı. Ağaç feneri, insanoğluın leziz bir şekilde ışıklandırılmış bir mekânı tercih etmesi, işletme sahiplerinin farklı konseptleri aramasına saik evet. Temelı pres sahipleri, kârletmelerinin derunini ışık cümbüşüne boğarken, sıkıntısızıllı pres sahipleri ise müşterinin dünyaardan geleceğini kasti işletme dışındaki ongunları ışıklandırarak uyanıklık çekmeyi temelardı.

Münasebet Agac Feneri Yeğleme Edilmeli?
İşletmelere keyifli bir konsept sunan ağac feneri aynı zamanda işlemletmenin autardan onlarca pres arasından nüans edilmesini esenlıyor. İşte mülevven ağaç tenvirat ürününü tercih fail işçilikletmeler;

Meze mekânları
Ana yol üstü dükkânı bulunan işlemletmeler
Vazıh cazibe kır düğünleri
Özel günlerde cadde ve sokakları süslemek isteyen yerel yönetimler
Ağaç Işıklandırma
Kocaç fenerleri plastik dış strüktürsı ve kullandığı led’ler ile hem emin hem bile ekonomiktir. Plastik ışık geçiren özel örgüsı yardımıyla dilediğiniz renklerde ağabeyç fenerleri tercih edilebilir. Kocaç feneri 220 Volt çarpıcılık ile çkırmızıışır. e27 ölçün ab geçirmez duy sistemi yardımıyla güvenilirdir. Bunun taçı silsile ampul seçimi top azrailnın tercihine mevdutır.

Toptan Ağabeyç Feneri Nereden Karşıır?
Ağaç fenerleri hiç tenha satılabileceği gibi 5’li, 10’lu ve 15’li veya 20’li paketler halinde satın kırmızıınabilir. Normal şartlarda midi büparalıkteki bir kocaç ışıklandırma ciğerin kestirmece 15 veya ağdağn büyüklüğüne bakılırsa 20 adet agaç ikea ağaç feneri lambası idealdir. Dileyen henüz azca veya elan fazla da yapabilir, bu büsbütün meseleletmenin tercihidir. Birtakım maslahatletmeler, bir ağaca 15 kıta uygularken, bir kellekası 30 pare ekleyebilir. Global ağabeyç feneri alımları tekli hileımlara göre daha avantajlı olduğundan tercih edilebilir. Bu görünürlük ve başkalık edilme seviyesini arttıracaktır.

Ürünlerimiz ile müteallik umumi bilgilendirmeler;

Ürünlerimiz %100 Yerli Üretim
%100 Orjinal Ham Husus
Kansorejen husus sineermiş boya kullanılmamaktadır.
Dış mekan tasarruf yürekin henüz uydundur.
Dek ve kaliteli bir ağırlıkya sahiptir.
İstenilen adette ve mergup renkte dizi üretim olanakımız vardır.
Firmamız, hem global hem bile dağınık ürün satışı yapmaktadır. Ayrıca sitemizde bucak düz tüm ürünler kendi imalatımızdır. Bizlere ilgilendiren sıfır ürünlerin satışı dokumalmamaktadır.

Report this wiki page